Carolyn Marino, NZ, besøger Autens

February 11th, 2016  |  Tilbage til nyheder, oplæg, skoleudvikling

Kom til et spændende oplæg om synlig læring og skoleudvikling med Carolyn Marino fra New Zealand, der i maj er gæst hos Autens. Carolyn er skoleleder på Westmere og har dyb indsigt i transformation, ledelse og personaliseret læring. Hun er her for at lære mere om vores ‘take’ på læringsmiljøer og teamsamarbejde i forandringsprocesser og øser ved samme lejlighed af sin egen viden ved et lille event hos Autens i maj. Tilmelding, se invitation nedenfor.  carolyn4

SØG

->

VÆRDIBASEREDE INNOVATIONSPROCESSER

Vi elsker udfordringer! Umulige situationer, hvor vi sammen løfter tingene til godt og bedre – på måder som den rette proces kan skabe en iderig, kreativ tilgang til.

Vi bruger krudt på hjerneforskning, forskning i læring, i IT & læring, fysiske læringsmiljøer og meget mere. Vi har en anerkendende, åben tilgang – og lader denne tilgang gennemsyre de samarbejdsprocesser, som vi designer og faciliterer, og de projekter, vi leder.

Vi bygger på Teori U, på positiv psykologi – og på en brændende ambition om, at vi sammen forbedrer liv og læring for mennesker.

Teori U handler om at ”lede ud fra fremtiden, som den viser sig”. Vi er som organisationer i et konstant mixet felt af fortid-nutid-fremtid. Teori U er en social teknologi for transformation – at finde vejen sammen ind i en ny fremtid, man er medskaber af.