Global Schools’ Alliance symposium 2016

September 11th, 2016  |  Tilbage til skoleudvikling

gsa-picAutens er sammen med Ørestad Gymnasium vært for årets internationale symposium i Global Schools’ Alliance (GSA). GSA er et netværk af 10 håndplukkede progressive skoler fra hele verden. Vi mødes over tre dage i København for at diskutere visionen om én global skole, hvor vi samarbejder på leder-, lærer- og elevniveau, samt de dagsordener, vi ønsker at sætte i skoleverdenen lokalt og globalt.

Mødet følger op på sidste års møde i Delhi, Indien, som sluttede af i en stor konference.

Programme, The Copenhagen GSA Symposium 2016, by invitation only

SØG

->

SKOLEN SKABER VI SAMMEN!

Vi elsker udfordringer! Umulige situationer, hvor vi sammen løfter tingene til godt og bedre – på måder som den rette proces kan skabe en iderig, kreativ tilgang til.

Vi bruger krudt på forskning i læring, fysiske læringsmiljøer, hjerner, fremtid, IT & læring og meget mere. Vi har en anerkendende, åben tilgang – og lader denne tilgang gennemsyre de samarbejdsprocesser, som vi designer og faciliterer, og de projekter, vi leder.

Vi bygger på Teori U, på positiv psykologi – og på en brændende ambition om, at vi sammen forbedrer liv og læring for mennesker og dermed forbedrer menneskers livsmuligheder.

Teori U handler om at ”lede ud fra fremtiden, som den viser sig”. Vi er som organisationer i et konstant mixet felt af fortid-nutid-fremtid. Vi arbejder med jer for at finde vejen sammen ind i en ny fremtid, vi alle er medskabere af.