Handelsskolen i Silkeborg

June 19th, 2015  |  Tilbage til nyheder, skolebyggeri

foto 5Handelsskolen i Silkeborg overvejer at blive en del af det kommende Campus Bredhøjvej, der skal huse en lang række erhvervsuddannelser.

Autens, der er en del af holdet bag campusbyggeriet, har sammen med Aarstiderne lavet workshops for skolens medarbejdere for at afdække ønsker og behov til fremtiden. På den baggrund har vi udviklet et dispositionsforslag, som kan danne grundlag for bestyrelsens beslutning om den videre proces.

Campus Bredhøjvej udvikles i samarbejde med Aarstiderne Arkitekter og Søren Jensen A/S.

SØG

->

SKOLEN SKABER VI SAMMEN!

Vi elsker udfordringer! Umulige situationer, hvor vi sammen løfter tingene til godt og bedre – på måder som den rette proces kan skabe en iderig, kreativ tilgang til.

Vi bruger krudt på forskning i læring, fysiske læringsmiljøer, hjerner, fremtid, IT & læring og meget mere. Vi har en anerkendende, åben tilgang – og lader denne tilgang gennemsyre de samarbejdsprocesser, som vi designer og faciliterer, og de projekter, vi leder.

Vi bygger på Teori U, på positiv psykologi – og på en brændende ambition om, at vi sammen forbedrer liv og læring for mennesker og dermed forbedrer menneskers livsmuligheder.

Teori U handler om at ”lede ud fra fremtiden, som den viser sig”. Vi er som organisationer i et konstant mixet felt af fortid-nutid-fremtid. Vi arbejder med jer for at finde vejen sammen ind i en ny fremtid, vi alle er medskabere af.