Håndværk & Design på Lindebjergskolen

May 28th, 2017  |  Tilbage til autens projects

Autens designer en række håndværk- og designlokaler for Roskilde Kommune. Her kan du se vores projekt på Lindebjergskolen.

lindebjergskolen

Designoplæg (film)

– Før- og efterbilleder længere nede på denne side

Et virtual reality besøg på skolen, hvor du bevæger dig rundt via din computer eller VR-briller

Specialdesignet inventar

Se også vores projekt på Østervangskolen.

Tankerne bag rumforløbene

Designoplægget er skabt med udgangspunkt i en række zoner: Idezone, fordybelseszone, flere formidlingszoner, arbejdszoner for træ, metal, tekstil, print m.m., samarbejdszone samt malerrum, maskinrum og ovnrum. Ikke mindst er der lagt vægt på maker-zoner, hvor man arbejder med digitalt design, 3D print og lasercutter. Det hele er suppleret med en masse opbevaringsmuligheder. Her er lagt op til, at eleverne er i gang med en række forskellige arbejdsprocesser samtidig, som ofte vil gå på tværs af hårde og bløde materialer. Når billedkunst og håndværk & design er tænkt sammen, får begge fag tilgang til flere materialer, teknikker og maskiner. Både 3D-printerne og lasercutteren kan spille en stor rolle i arbejdet med billedkunst, tekstildesign, prototyper og meget mere, hvor eleverne selv kan udvikle ideer, som de designer på computeren for derefter at printe dem ud.

Billeder af det færdige projekt

Håndværk & Design – finværksted og vådrum, udvalgte detaljer

Håndværk & Design – grovværksted og maskinrum, udvalgte detaljer

Billedkunst, udvalgte detaljer

Fællesarealet, udvalgte detaljer

 

Førbilleder

SØG

->

SKOLEN SKABER VI SAMMEN!

Vi elsker udfordringer! Umulige situationer, hvor vi sammen løfter tingene til godt og bedre – på måder som den rette proces kan skabe en iderig, kreativ tilgang til.

Vi bruger krudt på forskning i læring, fysiske læringsmiljøer, hjerner, fremtid, IT & læring og meget mere. Vi har en anerkendende, åben tilgang – og lader denne tilgang gennemsyre de samarbejdsprocesser, som vi designer og faciliterer, og de projekter, vi leder.

Vi bygger på Teori U, på positiv psykologi – og på en brændende ambition om, at vi sammen forbedrer liv og læring for mennesker og dermed forbedrer menneskers livsmuligheder.

Teori U handler om at ”lede ud fra fremtiden, som den viser sig”. Vi er som organisationer i et konstant mixet felt af fortid-nutid-fremtid. Vi arbejder med jer for at finde vejen sammen ind i en ny fremtid, vi alle er medskabere af.