Hoptrup Marstrup Vilstrup – PLC

May 4th, 2017  |  Tilbage til autens projects

Kære alle

Tak for en dejlig dag på HMV! Det var fedt at se jeres energi, ideer og samarbejde i fuldt flor.

Her har I link til det oplæg, vi indledte med:https://prezi.com/27x50ao2xpdy/

For dem af jer, der har lyst til at kigge mere på læringsmiljøer også i klasserummene, kan vi anbefale at tage et lille kig på denne 7-minutters video fra et samarbejde, vi har lavet med Høsterkøb Skole.

Pøj pøj med PLC-arbejdet. Vi glæder os til at se billeder!

🙂

Mange hilsner

Lene og Mette

SØG

->

SKOLEN SKABER VI SAMMEN!

Vi elsker udfordringer! Umulige situationer, hvor vi sammen løfter tingene til godt og bedre – på måder som den rette proces kan skabe en iderig, kreativ tilgang til.

Vi bruger krudt på forskning i læring, fysiske læringsmiljøer, hjerner, fremtid, IT & læring og meget mere. Vi har en anerkendende, åben tilgang – og lader denne tilgang gennemsyre de samarbejdsprocesser, som vi designer og faciliterer, og de projekter, vi leder.

Vi bygger på Teori U, på positiv psykologi – og på en brændende ambition om, at vi sammen forbedrer liv og læring for mennesker og dermed forbedrer menneskers livsmuligheder.

Teori U handler om at ”lede ud fra fremtiden, som den viser sig”. Vi er som organisationer i et konstant mixet felt af fortid-nutid-fremtid. Vi arbejder med jer for at finde vejen sammen ind i en ny fremtid, vi alle er medskabere af.