Kontakt


Lene Jensby LangeIMG_5072

Indehaver, skoleudviklings- og proceskonsulent og læringsmiljødesigner. Innovation, fremtidens skole, skoleudvikling og visionsarbejde, strategisk udvikling, forandringsledelse, skolebyggerier, pædagogik & læringsmiljøer, brugerprocesser, co-creation, inspirationsoplæg, projekt- og procesledelse.

  • lene(a)autens.dk
  • +45 2070 5230
  • twitter: @lenejensbylange
  • profil på linkedin

Thorbjoern BergqvistThorbjørn Bergqvist

Innovations- og uddannelseskonsulent + office manager. Entreprenørskab og forandring, bevægelser, analyse, læringsmiljøer, strategisk disponering af skoler, co-creation, projektgennemførsel.

Lisa Schmidt Larsen 

Kreativ koordinator. Skitsering, visualisering, modelbyggerier og makerspacepilot.
billede af mig

Louise GlenthøjLouise Glenthøj 

Projektkoordinator. Brugerprocesser, koordinering og dokumentation på projekter om læringsmiljøer og børnehave-, skole- og fritidsbyggerier.

shiho hirotsu

Shiho Hirotsu

Learning Environment Explorer.  Identifying excellence in learning space design. Blogging about Nordic Education – in Japanese – with a specific focus on learning environments.

 

Alexander Gyr

2016-11-19-14-45-12Virtual Reality Creator. Virtual reality optagelser af læringsmiljøer, skolebyggeri m.m.

Mike Davies (London)mike foto kopi

Skoleudviklingskonsulent (vores walisiske ildsjæl og mentor). Skoleudvikling og pædagogisk fornyelse. Inspiration og facilitering af forandring og praksisudvikling. Modspil og høje standarder med barnet i centrum! Internationalt samarbejde, udvekslingsprojekter og efteruddannelse af lærere.

Catrine Engmann

Økonomichef der holder styr på alt det med tal, så vi andre kan fokusere vores kreative energi på nye løsninger.

  • regnskab(at)autens.dk

 Kig ind
Vi bor midt i Roskilde centrum, og døren er altid åben.

SØG

->

SKOLEN SKABER VI SAMMEN!

Vi elsker udfordringer! Umulige situationer, hvor vi sammen løfter tingene til godt og bedre – på måder som den rette proces kan skabe en iderig, kreativ tilgang til.

Vi bruger krudt på forskning i læring, fysiske læringsmiljøer, hjerner, fremtid, IT & læring og meget mere. Vi har en anerkendende, åben tilgang – og lader denne tilgang gennemsyre de samarbejdsprocesser, som vi designer og faciliterer, og de projekter, vi leder.

Vi bygger på Teori U, på positiv psykologi – og på en brændende ambition om, at vi sammen forbedrer liv og læring for mennesker og dermed forbedrer menneskers livsmuligheder.

Teori U handler om at ”lede ud fra fremtiden, som den viser sig”. Vi er som organisationer i et konstant mixet felt af fortid-nutid-fremtid. Vi arbejder med jer for at finde vejen sammen ind i en ny fremtid, vi alle er medskabere af.