Kontakt

Lene Jensby LangeIMG_5072

Indehaver, skoleudviklings- og proceskonsulent og læringsmiljødesigner. Innovation, fremtidens skole, skoleudvikling og visionsarbejde, strategisk udvikling, forandringsledelse, skolebyggerier, pædagogik & læringsmiljøer, brugerprocesser, co-creation, inspirationsoplæg, projekt- og procesledelse.

  • lene(a)autens.dk
  • +45 2070 5230
  • twitter: @lenejensbylange
  • profil på linkedin

 

Thorbjoern BergqvistThorbjørn Bergqvist

Innovations- og uddannelseskonsulent + office manager. Entreprenørskab og forandring, bevægelser, analyse, læringsmiljøer, strategisk disponering af skoler, co-creation, projektgennemførsel.

 

mette-hauchMette Hauch

Specialist i innovativ praksis og 21st century learning design. Hvad har børn og unge brug for at lære i den verden, vi er på vej i – og hvordan arbejder man med det i praksis? Hvad er 21st Century Learning Design – og hvordan kommer man i gang? Hvordan understøtter vi bedre børns læring gennem it? Og hvilken betydning har fronten af skoleudvikling for skolebyggerier og læringsmiljøer?

 

Lisa Schmidt Larsen 

Kreativ koordinator. Skitsering, visualisering, modelbyggerier og makerspacepilot.
billede af mig

 

 

 

 

profilbilledeCharlotte Hamilton Bæth 

Projektkoordinator og PA. Støtte på især brugerprocesser og koordinering.

 

Alexander Gyr

2016-11-19-14-45-12Virtual Reality Creator. Virtual reality optagelser af læringsmiljøer, skolebyggeri m.m.

 

 

 

Mike Davies (London)mike foto kopi

Skoleudviklingskonsulent (vores walisiske ildsjæl og mentor). Skoleudvikling og pædagogisk fornyelse. Inspiration og facilitering af forandring og praksisudvikling. Modspil og høje standarder med barnet i centrum! Internationalt samarbejde, udvekslingsprojekter og efteruddannelse af lærere.

 

Catrine Engmann

Økonomichef der holder styr på alt det med tal, så vi andre kan fokusere vores kreative energi på nye løsninger.

 

Kig ind!
Vi bor på Rabalderstræde 11 midt på Musicon i Roskilde. Et anderledes sted på ruinerne af en nedlagt betonfabrik. Et sted der bedst karakteriseres som en post-industriel landsby i en skæv og vidtløftig parentes mellem fortidens betonfabrik og fremtidens glitrende kultur- og erhvervsbyggerier. Her bor vi side om side med kommunikationsfolk, grafikere, fotografer, Ragnarock (Danmarks Rockmuseum), Musiconsekretariatet fra Roskilde Kommune, kunstnere, Åben Dans egnsteater, tekniske skoler, Roskilde Festival, Madkulturen, en prisbelønnet skaterpark m.m.

Her på ruinerne af industrisamfundet sprudler det med kreativ, innovativ og tværgående skaberkraft for fremtidens videns- og oplevelsessamfund – en god analogi for os i forhold til skoler og uddannelse i en ny tid.

 

SØG

->

SKOLEN SKABER VI SAMMEN!

Vi elsker udfordringer! Umulige situationer, hvor vi sammen løfter tingene til godt og bedre – på måder som den rette proces kan skabe en iderig, kreativ tilgang til.

Vi bruger krudt på forskning i læring, fysiske læringsmiljøer, hjerner, fremtid, IT & læring og meget mere. Vi har en anerkendende, åben tilgang – og lader denne tilgang gennemsyre de samarbejdsprocesser, som vi designer og faciliterer, og de projekter, vi leder.

Vi bygger på Teori U, på positiv psykologi – og på en brændende ambition om, at vi sammen forbedrer liv og læring for mennesker og dermed forbedrer menneskers livsmuligheder.

Teori U handler om at ”lede ud fra fremtiden, som den viser sig”. Vi er som organisationer i et konstant mixet felt af fortid-nutid-fremtid. Vi arbejder med jer for at finde vejen sammen ind i en ny fremtid, vi alle er medskabere af.