Parkwood Academy, Sheffield: Inspirationsoplæg om pædagogik, skolebyggeri og læringsmiljøer.

June 21st, 2010  |  Tilbage til oplæg

September 2009

Lene: Jeg holdt oplæg et par timer på Parkwood Academy i Sheffield – en skole på vej ind i et større nybyggeri. Jeg satte fokus på at bryde med traditionelle skoledogmer og tænke over, hvad læring er og hvornår det virker for børnene. Jeg havde en masse eksempler på læringsmiljøer og processer med, som blev sat i spil sammen med deltagerne.

Lærer: “Wauv….. you really made me THINK!”

Repræsentant for skolens fondsbaserede ejer: “Thanks for being so inspiring”

… se det er jo fedt! 🙂

Head teacher: The feedback is extremely positive. Along the lines of:

– I wish we had had an input like this at the start of the process

– I wish parents had also been invited

– Inspirational – especially when she talked personally about her own daughter’s experience.

Also there was no negative feedback although there were plenty of comments like “you couldn’t do it here” and “health and safety rules wouldn’t allow it here” etc.

Læs flere eksempler på Autens’s arbejde med læringsmiljøerskolebyggeri og generel skoleudvikling. Du kan også se eksempler på andre inspirationsoplæg eller brugerworkshops, Autens har holdt.

SØG

->

SKOLEN SKABER VI SAMMEN!

Vi elsker udfordringer! Umulige situationer, hvor vi sammen løfter tingene til godt og bedre – på måder som den rette proces kan skabe en iderig, kreativ tilgang til.

Vi bruger krudt på forskning i læring, fysiske læringsmiljøer, hjerner, fremtid, IT & læring og meget mere. Vi har en anerkendende, åben tilgang – og lader denne tilgang gennemsyre de samarbejdsprocesser, som vi designer og faciliterer, og de projekter, vi leder.

Vi bygger på Teori U, på positiv psykologi – og på en brændende ambition om, at vi sammen forbedrer liv og læring for mennesker og dermed forbedrer menneskers livsmuligheder.

Teori U handler om at ”lede ud fra fremtiden, som den viser sig”. Vi er som organisationer i et konstant mixet felt af fortid-nutid-fremtid. Vi arbejder med jer for at finde vejen sammen ind i en ny fremtid, vi alle er medskabere af.