BYGGERI & UDBUD

Vi indgår typisk i rollen som pædagogisk proceskonsulent:

  • Autens er et specialiseret konsulenthus, der kobler fremtidens læringsformer og pædagogisk udvikling med de fysiske rammer. Vi designer og indretter innovative læringsmiljøer, både børn og voksne kan finde tryghed og trivsel i.
  • Samtidig kompetenceløftes det pædagogiske personale, så de nye rammer også kan udnyttes til at skabe fremtidens læringssituationer.
  • Autens arbejder med det 21. århundredes kompetencer for øje. De integreres i læringsmiljødesignet og skaber mulighed for læringsmæssig succes for både børn og voksne i al deres forskellighed.
  • Autens tror på, at der ikke findes én løsning, der passer til alle. Derfor er det hjerteblod for os, at facilitere udviklingsprocesser, der både bygger på den seneste forskning om visionær læringstænkning. Samtidig med at den skubber til praksis og løsningsvalg ved gennemtænkt procesdesign i tæt dialog med brugerne.

Autens er blandt Danmarks ledende og mest erfarne pædagogiske rådgivere indenfor bygge-, renoverings og moderniseringsprojekter. Vi har fingeren på pulsen herhjemme og internationalt. Både når det gælder daginstitutioner, fritidsordninger, skoler m.m.

I Autens har vi medvirket i læringsbyggerier for knap 4 mia. kr. og vi varetager typisk den visionsmæssige, pædagogiske og brugerrettede del af programmerings-, dispositions- og projekteringsfaserne. Vi deltager både på rådgiverteams om læringsbyggerier og arbejder direkte for kommuner, skoler, dagtilbud, børnekulturinstitutioner m.fl.. I bygge rating har Autens fået karakteren A.

Vi leder altid efter den næste spændende opgave, og vi hører derfor meget gerne fra dig/jer. Autens teamer altid gerne op med kompetente partnere – eller direkte med bygherren som pædagogisk proces- og bygherrerådgiver – når linjerne skal lægges for et kommende udbud.

Close Menu