Hvordan ser fremtidens læring og skole ud hos jer? Vi skaber visioner og drømme for fremtiden sammen med jer og baner vejen.

Vi opbygger og træner jeres kompetencer indenfor fx PBL, det 21. århundredes kompetencer, innovation, entreprenørskab, læringsrum m.m.

Vi medskaber fremtidens børne-, skole- og uddannelsesbyggeri: Brugerprocesser, programmering, pædagogisk bygherrerådgivning, projektkonkurrencer, kloge m2 m.m.

Vi designer og nytænker læringsrum og inspirerer jer til at skabe inkluderende, varierede miljøer, der understøtter trivsel og læring.

Vi samarbejder med spændende skoler og aktører verden over, laver keynotes, driver internationale netværk, udgiver bøger m.m.

HVaD KaN VI HJÆLPE MED?

Autens rådgiver og samarbejder med kommuner, skoler, uddannelsessteder, daginstitutioner, arkitekter m.m. om fremtidens læringstænkning, skoleformer, kompetenceudvikling, læringsmiljøer og -byggerier – både i Danmark såvel som internationalt.

Klik på en af boblerne ovenfor for at læse nærmere og se eksempler på vores arbejde, og hvad vi kan hjælpe med. Du er altid velkommen til at skrive eller slå på tråden for en uformel snak, hvis du har spørgsmål eller er nysgerrig på et samarbejde. 

Close Menu