MeetUp: Skolens rum & New Zealand

May 23rd, 2014  |  Tilbage til oplæg

meetup sletAutens har besøg af Sandra Jenkins, skoleleder på Freemans Bay School i New Zealand. Sandra er i Danmark for at drøfte og opleve inspirerende læringsmiljøer. Det er samtidig en fantastisk mulighed for husets samarbejdspartnere at få et indblik i skole i New Zealand, hvor bl.a. visible learning har været på plakaten længe. Vi inviterer derfor til en eftermiddag, hvor Sandra fortæller fra sin egen skole og fortæller om de spændende læringsmiljøer, hun har oplevet på sine månedlange rejse rundt i verden. Vi deler også lidt ud af vores arbejde med design af læringsrum – og så er det ellers bare tanken, at vi får en hyggelig og rigtig inspirerende eftermiddag med god dialog på kryds og tværs.

MeetUp om Skolens rum

SØG

->

SKOLEN SKABER VI SAMMEN!

Vi elsker udfordringer! Umulige situationer, hvor vi sammen løfter tingene til godt og bedre – på måder som den rette proces kan skabe en iderig, kreativ tilgang til.

Vi bruger krudt på forskning i læring, fysiske læringsmiljøer, hjerner, fremtid, IT & læring og meget mere. Vi har en anerkendende, åben tilgang – og lader denne tilgang gennemsyre de samarbejdsprocesser, som vi designer og faciliterer, og de projekter, vi leder.

Vi bygger på Teori U, på positiv psykologi – og på en brændende ambition om, at vi sammen forbedrer liv og læring for mennesker og dermed forbedrer menneskers livsmuligheder.

Teori U handler om at ”lede ud fra fremtiden, som den viser sig”. Vi er som organisationer i et konstant mixet felt af fortid-nutid-fremtid. Vi arbejder med jer for at finde vejen sammen ind i en ny fremtid, vi alle er medskabere af.