vi I gentænke jeres læringsrum?

vi hjælper jer på vej fra visonsworkshops til udført projekt

Læringsrum

Rum og indretning spiller en vigtig rolle i vores liv og velfærd. Derfor forkusere vi hos autens på at lytte til vores kunder og samarbejdspartnere når vi designer nye rammer. Ofte hjælper vi skoler på vej med visionen og lader lærere og elever selv designe deres nye miljøer. Det ved vi fra vores erfaring giver det bedste resultat. Sammen med jer arbejder vi på at skabe inspirerende og inkluderende læringsrum og -miljøer, der understøtter det gode børneliv. Rum der giver plads til fællesskaber, understøtter udviklingen af 21. årh. kompetencer, kreativitet, eksperimenteren og nysgerrighed.

 

Vores mål at forstå jeres behov og ønsker, og i samarbejde med jer komme med idéer, løsninger og inspiration. Det gør vi blandt andet gennem workshops designet efter jeres behov, hvor i er i fokus,  og hvor i for værktøjer til at tænke nyt og ud af det klassiske klasserum og ind i læringsmiljøet muligheder.

Vores mest populære workshops for alle aldre til at gentænke læringsmiljøer er Learningspace DesignLab™, som du kan lære mere om her. Kontakt os endelig for en uforpligtende snak om læringsmiljøer og hvordan vi kan hjælpe jer på vej.

Sammen kan vi skabe dannelses- og uddannelsesinstitutioner, hvor pædagogik, læringsmiljø og læringsrum spiller sammen og giver børn en meningsfuld hverdag og et godt børnemiljø

VORES MÅL

hør om vores projekt på Høsterkøb skole

Høsterkøb skole er et af Autens’ hjertebørn. Skolen er en lilleskole nord for København, og henvendte sig til for at få hjælp til at gentænke skolen på grund af pladsmangel. Vi hjalp dem på vej med visionen, og værktøjerne til at tænke nyt. Og så gik de i gang med at gentænke læringsrum og undervisningspraksis. Hør mere i videoen herunder

Close Menu

Hej autens!