Book en workshop, et oplæg eLLER PÆDAGOGISKE DAGE

vi holder jævnligt workshops, oplæg OG PÆDAGOGISKE DAGE for lærere, pædagoger, skoleledere, kommuner og elever I IND- OG UDLAND

WORKSHOPS & OPLÆG

Vi laver workshops, inspirationsoplæg, keynotes, paneler, webinars, podcasts og meget mere, som inspirerer jer til nye skridt og fælles tanker om fremtiden. Vi skræddersyr til jeres konkrete behov. Her er nogle eksempler på workshops: 

Alle hos os brænder for det, de laver, og har rigtig meget på hjerte. Vi har også et kæmpe netværk lokalt og internationalt, så vi altid kan finde spændende bud på, hvem der kan inspirere netop jer. Ring endelig og lad os få en snak om, hvad der kunne være et godt match til jer!

Det var et klart hit – både fagligt og energi ud over scenekanten at have dig med i dag! Der var mange, der fik blod på tanden og ville hjem og igang med det, de selv kunne gøre. Du viste dem, at det er muligt. Tak for dig!

Kirsten Haase, leder, Læring & Kommunikation, Skoleafdelingen, Gladsaxe Kommune

Mød vores workshop og oplægsholdere

Lene-at-HundrED-22-1

Lene

Lene er ofte på farten og holder hyppige keynotes, paneler m.m. i ind- og udland om fremtidens skole, læring i det 21. århundrede, innovative læringsmiljøer, skolebyggerier og samskabelse med lærere, pædagoger, børn og unge.

Hun brænder igennem med sin passion for børns og unges muligheder i det samfund, der er på vej og har uforlignelig erfaring med skoleudvikling på internationalt niveau med et netværk, der er second to none.

foto peter frederiksen portræt Large

PETER

Peter har været lærer i mere end 20 år og har blandt andet vendt op og ned på, hvad skole kan være med innovative, autentiske projekter – og har aldrig set sig tilbage siden!

Er I nysgerrige på projektbaseret læring, entreprenørskab, kreativitet i børnehøjde, dramapædagogiske metoder og ikke mindst innovation, så elsker han at holde oplæg, lave workshops eller arbejde side om side med teams og ledelser, der gerne vil træde nye stier.

Larrys kontor (2) kopi

GLOBALE KAPACITETER

Som prisvindende HundrED Global Innovator og ledende aktør i Global Schools’ Alliance har vi netværk ud i alle innovative kroge af den globale skoleverden. 

Vi hjælper med at finde lige netop den inspirerende oplægsholder, der sætter prikken over i’et for jer. Vi har haft Larry Rosenstock (CEO, High Tech High), David Price (forfatter af bl.a. OPEN), Jeff Holte (Liger), Rob Houben (Agora, NL) og mange flere i Danmark og hjælper også internationale konferencer med globale innovatører, der kan inspirere os alle.

Det siger folk...

Close Menu

Hej autens!