PRAKSISNÆRE FORLØB SKRÆDDERSYET TIL HVERDAGEN

PRAKSISUDVIKLING

Autens understøtter og faciliterer kompetenceudvikling på skoler og i kommuner, når nye visioner skal omsættes til meningsfuld praksis sammen med medarbejderne.

Vi holder oplæg, laver workshops, temadage, sparring og udviklingsforløb, hvor lærere og pædagoger inviteres til at dykke handlingsorienterede ned i fremtidens skole. Vi har især fokus på Projektbaseret Læring, Entreprenørskab samt Inkluderende og innovative læringsmiljøer.

Vi arbejder også med længerevarende forandringsprocesser – både som støtte til kommune, skoleledelse og teams. Vi er hovedleverandør på Høje Taastrup Kommunes 3-årige projekt Fremtidens Skole, støttet af A. P. Møller Fonden, hvor projektbaseret læring over tre år skal udvikles til den bærende praksis på alle kommunens skoler og klassetrin. vi er også samarbejdspartnere i Learningshift, og medforfatter på deres Future Learning Lab

Læs mere her om vores PBL Akademi, hvor vi målrettet går ind og understøtter skolers omstilling til en autentisk læringskultur med fokus på det 21. århundredes kompetencer og læringsglæde.

FÅ ET UFORPLIGTENDE BUD PÅ,
HVORDAN VI KUNNE STØTTE JERES UDVIKLING

Close Menu

Hej autens!