AUTENS PBL AkADEMi

PROJEKTBASERET LÆRING I PRAKSIS​

PBL Academy Autens

Projektbaseret læring er faglighed i dybden, det 21. århundredes kompetencer og samskabelse.

Vi har trænet mere end 1000 lærere og pædagoger i projektbaseret læring, innovation, kreativitet og autentiske læringsforløb. Herunder i Danmarks største PBL-udviklingsprojekt støttet af A. P. Møller Fonden, projekt Fremtidens Skole i Høje-Taastrup Kommune – en gennemgribende udvikling med alle kommunens skoler.

Projektbaseret læring og innovative læreprocesser er enormt medrivende, når både børn og voksne er blevet gode til det. Og det er som med at cykle eller lære at skrive: De første steps er måske ikke altid lige kønne, men pludselig er den der. Og så kigger man sig ikke tilbage…

Vi arbejder med både enkelte teams, hele skoler og hele skolesystemer. Vi har både faste forløb og skræddersyr også forløb netop til jer.

i gang med projektbaseret læring

Hvordan skaber du et godt projekt, der fanger eleverne, sikrer faglig dybde og understøtter det 21. århundredes kompetencer? Vi viser dig, hvordan du går fra temauge til projektbaseret læring – for der er forskel  – og giver dig basisværktøjskassen, der sikrer, du kommer godt i gang.

Projekt Baseret Læring I DYBDEN
- FOR ØVEDE -

Her får du den udvidede værktøjskasse til længerevarende projektforløb, hvor faglige mål bliver særligt vigtige, og hvor vi for alvor træder det vigtige autentiske element i bund i kobling med hvordan du leder differentierede forløb, hvor dine forskellige elever kan shine som dem, de er.

PROJEKTBASERET
LÆRING I NETVÆRK
- PRO -

Har du efterhånden nogle projektforløb under frakken, er det tid at forfine dine kompetencer. Vi inviterer dig i en inspirerende studiegruppe med erfarne kolleger fra andre skoler og en Autens coach. Vi har både rent danske grupper og internationale grupper.

ÅRSPLANLÆGNING
I DEN PROJEKT-
BASEREDE SKOLE

Vi lærer dig vores gennemprøvede Autens-model for årsplanlægning, hvor I som team får ro i maven omkring de faglige mål, kan involvere eleverne i planlægningen og kan kommunikere klart til både elever og forældre.

LÆRINGSRUM I DEN
PROJEKTBASEREDE
SKOLE

Få redskaber til at re-designe jeres klasselokaler til projektbaserede arbejdsformer, som støtter op om elevernes samarbejde, fordybelse, kreativitet og medindflydelse – og hvordan designer I jeres eget arbejdsmiljø som team, så I får stærkest mulig støtte via de fysiske rammer til jeres fælles arbejde?

HØR HVAD VORES KUNDER HAR PÅ HJERTE

Close Menu