FÅ EN STÆRK RÅDGIVER PÅ JERES PROJEKT ​

Skolebyggeri

Fremtidens fysiske rammer skaber vi sammen!

Vi har fingeren på den pædagogiske puls, er internationalt præmierede for vores arbejde med samskabelse og har flere nomineringer og pris for årets skolebyggeri i bagagen.

Autens er blandt Danmarks ledende og mest erfarne pædagogiske rådgivere indenfor børne-, skole-, fritids- og uddannelsesbyggerier. Vi har medvirket i læringsbyggerier for over 5 milliarder kroner og kender de pædagogiske dagsordener, potentialer og udfordringer såvel som dynamikkerne indgående. 

Vi hjælper kommuner med at analysere og videreudvikle bygningsmassen på børne-, skole-, og ungeområdet, , vi teamer op med arkitekter med brugerprocesser 

og pædagogisk rådgivning på skolebyggerier, og vi er pædagogiske fagdommere på arkitektkonkurrencer.  

På byggerier varetager vi typisk den visionsmæssige, pædagogiske og brugerrettede del af visions-, programmerings-, dispositions- og projekteringsfaserne. Vi indgår både på rådgiverteams i udbud af bygherrerådgivning og totalrådgivning. Vi arbejder også direkte for kommuner, skoler, uddannelsesinstitutioner og fritidstilbud, særligt i de tidlige faser såvel som op mod indflytning med pædagogisk commissioning. I byggerating har Autens fået karakteren A.

Kommuner og skoler

Som næstformand for Association for Learning Environments Europa har vi unik indsigt i forskning, fremtid og next practice, som vi omsætter i nye fysiske dagsordner i tæt dialog med kommuner og skolers ledelser, personale og elever. Vi kender skoler og deres udviklingsrejser indefra, da vi også er helt i front med kompetenceudvikling til nye læringsformer på nogle af landets mest markante pædagogiske udviklingsprojekter.

I 2020 vandt et af vore projekter, nemlig Lindbjergskolen, prisen for Årets Skolebyggeri. Vi havde yderligere et projekt nomineret, nemlig ombygningen af Helsingør Skole, Skolen i Bymidten. 

Vi har bidraget til Planning Learning Spaces, der udkom i 2019 på Amazon og er skrevet af ledende eksperter fra hele verden. Lene har bidraget til bogen med afsnit om inddragelse og samskabelse – og hvordan læringsrum spiller sammen med hele læringskulturen. 

Vi arbejder med samskabelse ved byggerier, ombygninger, læringsmiljøprojekter etc., og derfor er vi stolte over, at vi tre år i træk, er blevet udpeget blandt Top 100 Global Innovators in Education af finske HundrED.org for netop dette arbejde. 

Vi har et stærkt innovativt fokus og vi synes altid, at det er spændende at arbejde med kunder, der også er parate til at bryde rammerne og tage på rejse sammen i det ukendte! Ved udvikling af byggeprogrammer til eksempelvis et nyt skolebyggeri, varetager Autens brugerinddragelse og faciliterer brugerprocesser . Også i denne forbindelse arbejder i et tæt samspil med den medarbejderne, ledelse hos den enkelte virksomhed, kommune, skole eller anden institution – og de, som kan være eksterne samarbejdspartnere til organisationen, for at få de vigtige input til fremtidens brug. Autens har desuden et bredt og velfungerende netværk af samarbejdspartnere i Danmark og udlandet, der sætter Autens i stand til at påtage sig ledelsen af brede og store projekter.

vi varetager typisk

Skal vi hjælpe med at gentænke jeres skole?

PÆDAGOGISK RÅDGIVING TIL SKOLEBYGGERIER

VI teamer altid gerne op med kompetente partnere eller direkte med bygherren, når der er relevante projekter – stort som småt. Tag fat i Lene for en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe jer på telefon 2070 5230 eller lene@autens.dk.

Ved udvikling af byggeprogrammer til eksempelvis et nyt skolebyggeri, varetager Autens brugerinddragelse og faciliterer brugerprocesser. Også i denne forbindelse arbejder vi gerne både med voksne og børn, for at få brugernes input til fremtidens brug.

vi leverer typisk

Skal i bygge ny skole?
få os med som pædagogisk rådgiver

Close Menu

Hej autens!