Workshop om styrkede læringsmiljøer på Hillerød dagbehandlingsskole

Hillerød Dagbehandlingsskole inviterede os på besøg i november 2023 for at engagere skolens medarbejdere i en hands-on diskussion af muligheder for at styrke skolens læringsmiljøer. Vi tog vores Learning Space Design LabTM med til eftermiddagens workshop, for man snakker bedst læringsmiljøer med hænderne. 

Eftermiddagens stemning blev sat af eleverne, som stadig var på skolen, da vi gjorde klar til workshop. De havde masser af begejstring, meninger og gode ideer til, hvordan gode skolemiljøer ser ud. Den stemning blev bragt videre til medarbejderne, som forsatte diskussionen om gode læringsmiljø gennem inspirationsbilleder og modelbyggeri. 

Workshoppen fik mange gode ideer frem og tanker om elevernes behov både i og uden for klasselokalet. Der var især opmærksomhed på muligheden for at trække sig lidt væk og få ro, men samtidig være en del af fællesskabet. 

Udemiljøer var også i fokus med drømme om en bedre bålhytte, køkkenhave og opholdsmuligheder i sammenhæng med bevægelse for de ældste elever.

Dagen sluttede med en række handleplaner for skolen med fokus på, hvad der nu skal gøres eller arbejdes hen imod. 

Vi siger tak for en rigtig hyggelig eftermiddag!

vi har også været her

Close Menu