SPACEPOD, ET GRUPPERUM ELLER TEAMRUM

Hellerup Skole har netop fået leveret vores første prototype af SpacePod, som Autens har udviklet i samarbejde med Højer Møbler. Det er en helt ny type skoleinventar – et flytbart arbejdsrum til fordybelse og teamwork i åbne zoner.

SpacePod retter sig mod teammøder, gruppearbejde, specialundervisning og meget mere. Den rummer fint 8 elever eller 6 medarbejdere. Bænke og bord kan slås op, så man kan arbejde stående og udnytte whiteboardet på bagsiden af bordet – eller man kan ligge på græstæppet og læse. SpacePod er beklædt med lyddæmpende filt i loftet og lyddæmpende gulvtæppe eller kunstgræs. SpacePod’en flyttes let til en ny placering med en palleløfter. SpacePod har indbygget lys og stik til computer.

SpacePod fås i en række udgaver: Som teamrum, som studierum og som uderum, som du kan læse mere om nedenfor.

SpacePod Team Station: Hvis I 2×2 meter, så har vi et teamrum!

Skoler og uddannelsessteder landet over har i den grad fået brug for flere teamrum. Medarbejderne forventes at være til stede i størstedelen af deres arbejdstid og udføre hovedparten af deres arbejde på skolen, oftest som en del af et team. Derfor har vi udviklet SpacePod Team Station, som på cirka 4 kvadratmeter skaber et teamrum.

Indvendig:  mødebord til 6 personer  mulighed for polstrede bænkesidevægge = opslagstavler  endevæg = whiteboard  og skab/reol  bord og bænke kan slås op, så man kan arbejde stående   lys og strømstik til PC

Udvendig:   2 meter barbord til uformelle møder og arbejde ved PC  ydervægge = mulighed for whiteboard  endevæg = bogreol, evt kombineret med personalelockers   Glasvæggene kan erstattes af lukkede flader, og der kan isættes dør og ventilation om ønsket.

SpacePod Study Buddy: Mobilt rum til projektarbejde, gruppearbejde, individuel fordybelse, specialundervisning, læsning, pauser og meget mere

Læringsmiljøer er i kraftig udvikling fra monofunktionelle til flerfunktionelle miljøer, som understøtter elevers og studerendes aktive samarbejde og fordybelse. Skoler og uddannelsessteder får i stigende grad åbne zoner til mange måder at lære på. Det giver mange nye muligheder – og også nye behov for at skabe sit eget arbejdsrum midt i det store fællesskab.

Indvendig:   gruppebord og bænke til op til 8 børnbord og bænke kan slås op, så man kan arbejde stående eller ligge en flok på gulvet og læse eller slappe af   whiteboard på bagsiden af bordet i opslået tilstand   lys og strømstik til PC

Udvendig:  mulighed for montering af barbord  ydervægge = mulighed for whiteboard eller særligt lyddæmpende overflader

SpacePod Outdoor: Mobilt uderum til projektarbejde, fordybelse, leg, praksisnær eksperimenterende undervisning, pauser og meget mere

Vi trækker i stigende grad gerne læreprocesser udenfor, hvor vi har let ved at bevæge os rundt, eksperimentere med forskellige emner og få frisk luft samtidig. SpacePod Outdoor styrker mulighederne i udeskole og læreprocesser i det fri. Det er en galvaniseret udgave af SpacePod Study Buddy, hvor ydersiden kan bruges som tavle og samspillet mellem teori, praksis og fordybelse er nem og smidig. Der er mulighed for at isolere SpacePod’en og montere dør.

vi har også været her

Close Menu