ROSKILDE: HÅNDVÆRK & DESIGNLOKALER

Østervang photo rendered i Visualizer0003Autens har indledt et løbende samarbejde med Roskilde Kommune som kommunens rådgiver på fremtidens læringsmiljøer, som kommunen i disse år investerer mærkbart i som følge af skolereformen.

Autens skal rådgive og sparre om udviklingen af læringsmiljø på enkelte skoler og strategisk udvikling af læringsmiljøer for hele kommunen. Kommunen ønsker innovative læringsmiljøer, der afspejler den varierede læringstænkning og arbejdet med personaliseret og synlig læring, som er en del af reformen.

Som de første projekter har vi arbejdet med Lindebjergskolen og Østervangsskolen, hvor vi har udviklet designoplæg til helt nye håndværk- og designlokaler – også i samspil med billedkunst. I skrivende stund er det blevet til to spændende løsninger, hvor skaberlysten er sat i centrum. Tiden, hvor bordskånere og grydelapper bliver lavet i stribevis, er slut. Nu skal der leges med laserskærer, 3D printer og green screen. Idéer skal gøre til virkelighed og der skal være plads til forskellige projekter på samme tid. Nogle gange gad man godt at være barn igen!

Følg med her på siden og se de to løsninger, når vi kan præsentere dem offentligt.

vi har også været her

Close Menu