Skolen på Islands Brygge bygges om

Skolen på Islands Brygge vokser til 7 spor. Derfor opdeler man den i en basisskole i de nuværende bygninger og en ny overbygningsskole i nærheden. Autens har sammen med Nøhr & Sigsgaard arkitekter og Thing & Brandt Landskab vundet totalrådgivningen på projektet.

Autens har til opgave at omtænke de nuværende bygninger til en skole fra 0.-5. Vi har derfor lagt en ny disponering ned over bygningerne og skabt principperne for gode læringsmiljøer fremadrettet til skolereformen og skolens spændende visioner om en meget hands-on, varieret og skabende pædagogik.

Undervejs har vi både arrangeret studietur for byggeudvalget og lavet hands-on skabende workshops med skolens brugere i tråd med skolens læringstænkning. Vi har sat vores Dukkehus Designlab (c) i spil med skolen og bygget deres hjemområder i 1:20, hvorefter lærere og pædagoger har prototypet attraktive pædagogisk baserede indretninger indenfor en klart defineret ramme, som løfter børnenes læreprocesser. Det kan du se en lille video om her (videoen er i øvrigt produceret af vores digitale mediekonsulent på 14 år):

 

vi har også været her

Close Menu