HOTEL & RESTAURANT – TEKNISK SKOLE SILKEBORG

IMG_1879

Designworkshop for Hotel & Restaurant, Teknisk Skole Silkeborg

 Tak for en rigtig god og kreativ workshopindsats på Hotel & Restaurant den 30. juni 2016. Vi har lavet en opsamling fra dagen i følgende former:

Video – samlet video fra dagen

Innovativt læringsmiljø på Teknisk Skole Silkeborg - erhvervsskole campus
Fællestorvet i ny campus

Om workshoppen – incl inspirationsfotos, værktøjer m.m.

Fysiske rammer betyder rigtig meget for, hvordan vi kan arbejde, lære, øve os, samarbejde og fordybe os. Herudover også, hvordan vi trives i pauser mellem arbejdet. Det handler ikke om valg af farver eller om man kan li’ sækkepuder eller ej. Det handler om, hvilken læringskultur man ønsker at skabe! Ofte ligger den vigtigste del af arbejdet i at skabe et fælles billede af værdier, læringssyn og vision. Dernæst handler det om at drøfte, hvilke pædagogiske aktiviteter, der understøtter det bedst. Ofte er undervisningsrum indrettet til det, man ønsker at gøre max 20% af tiden (tavleundervisning/fælles instruktion), mens det, man virkelig gerne vil have plads til der, hvor man fordyber sig, samarbejder, sætter ting i spil og virkelig lærer, har sværere kår.

Det er også vigtigt at se på, om fx forskellige rum kan spille sammen. Og om forskellige hold kan deles om forskellige funktioner, så alle får en bredere vifte af muligheder. Disse diskussioner er med til at afklare målet med læringsmiljøerne og giver derfor et godt grundlag for at udvikle en fornuftig fysisk indretning,

 pix  pix foto  picværk

Inspirationsmateriale

Vi har her samlet lidt inspirationsmateriale. Gå også på jagt i jeres egne gode ideer og læg mærke til, hvad jeres elever gør i fx pauser og andre tidspunkter, hvor de vælger selv. Og husk at stille jer selv spørgsmålet om, hvad og hvem en konkret løsning er godt for, hvilket behov det løser, og om der er andre måder at løse de behov på, så I får den bedst mulige pædagogiske helhed.

Del gerne før- og især efterfotos med os på minskole@autens.dk. Vi elsker at se gode eksempler!

God fornøjelse!

OM CAMPUS

Ny Campus for TSS  – en kort animationsfilm

H&R Pædagogisk didaktisk grundlag 2015

Oversigtsplan H&R ny campus

H&R stueplan ny campus

Pavilloner ved nuværende skole

VIDEO FRA ANDERLEDES UNDERVISNINGSLOKALER

VUC Sønderjylland: Hjemområder med didaktisk udfordrenede kombination af forelæsning, fordybelse, gruppearbejde m.m.

Her i en lidt kortere version om gruppezoner, dialogbokse og oplægslokaler.

Undervisningslokaler på Vestre Skole i Silkeborg – udskolingsområde

vi har også været her

Close Menu