Projektbaseret Læring: Vi er i gang på 10 skoler

Fylder projekter og innovation mere og mere hos jer? Der er for alvor gang i en spændende udvikling rundt om på de danske folkeskoler. Blot det sidste år har vi trænet 10 forskellige skoler i en håndfuld kommuner i strukturerede, didaktiske metoder til projektbaseret læring og innovative, autentiske læringsforløb – og vi er hovedleverandør på det måske største PBL-udviklingsprojekt i Danmark i øjeblikket, nemlig det A. P. Møller-fond-støttede Fremtidens Skole i Høje Taastrup Kommune.

Projektbaseret læring – når det er godt udført – rammer the sweet spot, hvor faglighed i dybden, det 21. århundredes kompetencer, samskabelse og interessefelter møder os lige i flowzonen, hvor vi lærer mest virkningsfuldt. Og hvor vi mærker og erfarer, at vores arbejde kan gøre en positiv forskel for andre. En forventning, de fleste af os har til vores arbejde, men som mange børn i hverdagen må se langt efter.

Projektbaseret læring og innovative læreprocesser rummer en anden rytme og struktur end den undervisning, mange er vant til – og er enormt medrivende, når både børn og voksne er blevet rigtig gode til det. Og det er som med at cykle eller lære at skrive: De første steps er måske ikke altid lige kønne, men pludselig er den der. Og så kigger man sig ikke tilbage….

Autens arbejder med en lang række skoler for at støtte og klæde lærere og pædagoger på til en projektbaseret og innovativ hverdag. Vi har et nært venskab med nogle af verdens mest anerkendte projektbaserede skoler som High Tech High, Liger, Think Global m.fl. og henter løbende ny inspiration og sparring til skoler herhjemme – ligesom vi også deler af vores danske erfaringer ude i verden. Vi har også masser af nordisk pædagogisk tankegods med i arbejdet og prøver at samle det bedste fra alle verdener i værktøjskasser til lærere og pædagoger.

Vores store korps af praktiserende lærere og konsulenter fra Danmark, England og USA har til hverdag fingrene dybt begravet i PBL, innovation og en masse andet godt – og de brænder for det. Det er dem, vi har i sving med lærere og pædagoger på skoler, der gerne vil denne vej. For det er i høj grad et praktisk håndværk!

Er I nysgerrige for at høre nærmere? Så slå endelig på tråden. Det er derfor, vi er her :). Skriv eller ring på hello@wearelearners.org eller 2070 5230.

vi har også været her

Close Menu