Skolen på toppen af bakken – ny Dybkærskole

På toppen af bakken i Gødvad, kommer ny Dybkærskole til at ligge. En projektkonkurrence som Autens & Årstiderne Arkitekter/Sweco vandt marts 2020. 

Skolen byder bl.a. på kreative udeværksteder, musiktorv og bæredygtige løsninger mv. De nye læringsmiljøer tilbyder gode muligheder for at trække frisk luft eller tage undervisningen med udenfor. Vi glæder os til, at tage fast på næste fase. Her skal vi sammen med skolens elever og personale konkretisere udviklingen af skolen – så læringsmiljøerne og skolen i sig selv understøtter skolens vision, værdier og Gødvads DNA. 

“Vinderforslaget har en stærk fortælling og en arkitektur, der giver en særlig identitet og stemning til området. Det indfrier på fornemmeste vis vores vision om at skabe mangfoldige læringsmiljøer på tværs af klasser, årgange og alder. Vi er særligt begejstrede for den måde teamet har arbejdet med at skabe nære udeområder og overdækkede udeværksteder, så eleverne, uanset hvilken etage de er på, kan trække frisk luft. Samtidig giver det mulighed for undervisning i det fri, selv når det regner.” siger formand for Børne- og Ungeudvalget Søren Kristensen – (læs mere om projektet her på Silkeborg Kommunes hjemmeside).

vi har også været her

Close Menu