INVENTAR TIL LÆRING: VI DESIGNER TIL FORMÅLET

Når vi designer læringsmiljøer, mangler vi ofte et helt bestemt stykke inventar, som vi så designer til formålet. Dem sælger vi naturligvis også gerne til andre også, så tag endelig fat i os, hvis du vil høre nærmere om pris og leveringstid – eller måske et helt specielt design til et behov I har hos jer. Nedenfor er et udvalg af vores læringsmøbler.

Vores multipuf serie – et utal af kombinationsmuligheder

Her er vores løsning på alt fra amfitrapper til sofaer til scener til huler til…. Kun fantasien sætter grænser for kombinationsmulighederne med vores yderst fleksible multipufserie, der som legoklodser kan sammensættes på kryds og tværs. Betræk fås i flere farver – også udover de viste. Kontakt os endelig, hvis I vil høre nærmere.

Vores toolboxes – et rullende specialrum for fx fordybelse, kreativitet, mindfulness, leg m.m.

Det er ikke altid, man har mulighed for at ændre sine undervisningslokaler nævneværdigt. Derfor har vi udviklet disse toolboxes, som let rulles ud i et almindeligt klasserum, når man gerne vil styrke fx legende læring, mindfulness, kreativitet, innovation m.m. Vi har en række versioner og udvikler gerne en version specielt til jeres behov.

Vores fototapeter – et element med flere ting i ærmet

Vores fototapeter er nøje udvalgte fotos, der har relation til den fortælling, vi ønsker at skabe i rummet. Som regel ønsker vi at forbinde til den ro, natur kan give os oplevelsen af. Samtidig udvælger vi billeder, man ikke lige “bliver færdige med”, men hvor man kan gå på opdagelse, bruge forskellige elementer i billedet som faglige og udviklingsmæssige metaforer i den læreproces, der foregår.

Vi udvikler også gerne folier, der matcher et konkret behov.

Vores spacepod – det flytbare grupperum

Her kan man trække i ro til møder, vejledning, gruppearbejde, gode pauser, leg eller fordybelse. Bord og bænke kan slås op eller ned alt efter, om man vil sidde på bænk eller ligge på græsgulvet og læse.

Vores flex-depot

Opbevaringsvogne, der let køres ind under en bordplade, så de ikke fylder noget. Når de står sidelæns, er der “lukket” for adgang til indholdet, ligesom de ikke fylder særlig meget i bredden. Man kan også stille dem, så man kan se indholdet. Siderne er designet til, at man kan sætte et stort symbol eller klassenavn på, så man kan se, hvad indholdet er, når de står med siden til. Let at køre ind i klasse eller faglokale, når indholdet skal i brug.

vi har også været her

Close Menu