Virtuel visionsdag med Nivå Skole

Et kæmpe arbejde af børn og voksne på Nivå Skole nåede en vigtig milepæl i slutningen af 2020. Skolens ny vision, som vi har arbejdet sammen med skolen om gennem længere tid, er nu sluppet fri i praksis: “Vi lærer i virkeligheden sammen – gennem aktive, kreative og meningsfulde læreprocesser.”

Den færdige vision var omdrejningspunktet for en stor fælles visionsdag – som i bedste 2020-stil foregik virtuelt. Alle 10 teams i hver deres teamrum, mens vi styrede slagets gang via Teams og en hjemmeside, vi havde lavet til formålet – med både grej-bokse i fysisk form og goodiebags fra ledelsen til alle, så det kunne blive en rar, aktiv og kreativ dag i et hybridt læringsmiljø. Det blev en virkelig fed dag takket være godt engagement rundt om i teamrummene.

Visionen er skabt gennem samskabende processer for alle omkring skolen sidste år og peger ind i skolens fremtid som nøglespiller i det kommende Generationernes Hus i Nivå – et fantastisk projekt om autentiske læringsarenaer og fællesskaber på tværs i lokalsamfundet, som Autens også er fødselshjælper og bygherrerådgiver på. Skoleudvikling, fritidsliv, kultur, ældreliv, lokalmiljø og byudvikling tænkt sammen. Et super spændende projekt, vi glæder os til at følge. 

vi har også været her

Close Menu