Skole til det 21. århundrede

Autens’s mission er skolen ind i fremtiden. Vi har fingeren på pulsen nationalt og internationalt indenfor skoleudvikling, læringstænkning og innovation. Vi støtter kommuner, skoler, medarbejdere og elever i strategiske og konkrete udviklingsprojekter og processer, som skaber bedre skole og læring for børn i det 21. århundrede. Den ny folkeskolereform har vores særlige fokus. Sammen med kommuner, skoler, lærere og elever sætter vi handling bag ordene og skaber en klar vej til den forandring, som reformen lægger op til.

Er du interesset i at høre om, hvor vi tænker, at skole bevæger sig hen i de kommende år, så tag et kig her!

Du kan her på hjemmesiden læse forskellige eksempler på, hvilke opgaver vi løser i samarbejde med vores kunder indenfor generel skoleudvikling og innovationrum til læring og skolebyggeri til fremtidens skoletænkning. Du kan også se udvalgte eksempler på brugerworkshops og inspirationsoplæg.

Du er altid velkommen til at slå på tråden til indehaver Lene Jensby Lange på 2070 5230 for en uforpligtende snak om jeres behov, projekter, udfordringer og drømme. Du kan også finde hende på twitter på @lenejensbylange.

vi har også været her

Close Menu